Altcoin nieuws

Reddit tokens stijgen hard na listing grote exchange

Kraken en Kraken Pro gebruikers kunnen beide munten verhandelen tegen de Amerikaanse dollar en euro op de spotmarkt.

Reddit, het immens populaire social media-platform, heeft een aanzienlijke impact gehad binnen de crypto-gemeenschap. In het afgelopen jaar heeft het platform zijn eigen NFT’s gelanceerd, die bijzonder goed werden ontvangen door de enorme gebruikersbasis. Opvallend genoeg hebben twee Reddit-gemeenschappen, beter bekend als subreddits, ook hun eigen cryptocurrency. Nu zijn deze tokens in het middelpunt van de belangstelling beland, allemaal dankzij de immense Amerikaanse crypto-exchange Kraken.

Reddit tokens maken enorme prijsstijging

De community tokens Moons (MOON) en Bricks (BRICK) van Reddit kenden een sterke stijging nadat Kraken, een van de grootste gecentraliseerde crypto-beurzen qua handelsvolume, op maandag ondersteuning bood voor deze munten.
De MOON, het token van de Reddit r/CryptoCurrency community met meer dan 6,5 miljoen gebruikers, steeg met meer dan 47% naar 42 cent in de afgelopen 24 uur. De BRICK, de cryptocurrency van de r/Fortnite subreddit, steeg bijna 50% naar 4 cent in dezelfde periode, volgens gegevensbron Coingecko.
MOON is een ERC-20 token dat wordt uitgedeeld als beloning voor activiteit in de r/CryptoCurrency subreddit. Gebruikers kunnen munten bewaren in Reddit’s op Ethereum gebaseerde wallet, genaamd Vault. Ze kunnen vrij handelen, fooien geven in de community voor verschillende doeleinden, waaronder het ontgrendelen van exclusieve functies zoals badges en GIFs in opmerkingen, en het toevoegen van gewicht aan peilingstemmen. De BRICK heeft een vergelijkbaar doel in de r/Fortnite subreddit.

View post on Twitter