Coins

WOO Network

WOO Network is een liquiditeitsnetwerk dat handelaren, beurzen, instellingen en DeFi-platforms verbindt

Wat is WOO Network (WOO)?

WOO Network verbindt partijen met gedemocratiseerde toegang tot de best-in-class liquiditeit en handelsuitvoering tegen lagere of geen kosten. WOO Token is te gebruiken in de CeFi- en DeFi-producten van het netwerk voor staking en vergoedingskortingen.

Momenteel is er een gevarieerde reeks producten en diensten gebouwd die de detailhandel, instellingen, CeFi en DeFi met elkaar verbinden:

  • WOO X is een handelsplatform zonder kosten dat professionele en institutionele handelaren de beste liquiditeit en uitvoering biedt. Het beschikt over volledig aanpasbare modules voor aanpassing van de werkruimte.
  • WOOFi – een gedecentraliseerde uitwisseling die wordt geïmplementeerd in geselecteerde DeFi-protocollen en -applicaties om gebruikers verbeterde on-chain liquiditeit en uitvoering te bieden. Biedt momenteel swaps, WOO-staking en opbrengstgenererende pools aan op BNB Chain en Avalanche.
  • WOO Network biedt liquiditeit als een service voor institutionele klanten, zoals beurzen, om hun orderboeken te upgraden naar een diepere diepte dan topbeurzen en hun bid/ask-spread te verkleinen.

Wie zijn de oprichters van WOO Network?

WOO Network ontstond in 2019 op initiatief van Kronos Research. Een handelsonderneming met meerdere strategieën die gespecialiseerd is in marketmaking, arbitrage, CTA en hoogfrequente handel (HFT), met een gemiddeld dagelijks handelsvolume van ongeveer $ 5-10 miljard op wereldwijde cryptocurrency-uitwisselingen.

Hoeveel WOO-tokens zijn er in omloop?

WOO gelanceerd op 30 oktober 2020, met 3 miljard WOO-tokens gemaakt bij ontstaan.

  • 10% van de tokens zijn verkocht in privé- en openbare verkopen,
  • 20% wordt toegewezen aan het team en 5% is voor adviseurs.

50% van de tokens is bestemd om het WOO-ecosysteem te ondersteunen, met de volgende doelen:

  • 25% WOO-ecosysteembeloningen, toegewezen om netwerkgebruik te stimuleren
  • 10% verzekeringsfonds, om activa van gebruikers op het netwerk te ondersteunen
  • 10% ecosysteempartners, om te belonen partners voor ondersteunende activiteiten
  • 5% WOO Ventures, om te investeren in projecten in een vroeg stadium met voordelen voor tokenhouders

300 miljoen WOO-tokens zijn toegewezen aan de WOO DAO-schatkist en bevinden zich nu in een on-chain multi-sig-portemonnee.