Coins

Voyager Token

Voyager Token is een cryptocurrency-makelaar die investeerders een vertrouwd en veilig toegangspunt biedt voor de handel in crypto-activa.

Wat is Voyager Token (VGX)?

Voyager is gebouwd om zowel particuliere als institutionele beleggers te bedienen met een vrijwel directe oplossing voor het verhandelen van crypto-activa.

De crypto-brokerage-service die in oktober 2018 werd gelanceerd, ondersteunt nu meer dan 55 crypto-activa en heeft een unieke slimme orderrouteringstechnologie die deze verbindt met meer dan een dozijn crypto-uitwisselingen. De mobiele app van de Voyager Token is in januari 2019 gelanceerd, waardoor het voor gebruikers nog gemakkelijker wordt om crypto’s te verhandelen.

Het native token van de makelaardij, Voyager Token (VGX), wordt gebruikt om gebruikers binnen het Voyager-ecosysteem te belonen. VGX wekt ook interesse wanneer het wordt vastgehouden in de Voyager-app, biedt cashback-beloningen en andere diensten die exclusief zijn voor Voyager-gebruikers.

Voyager biedt ook 100 procent commissievrije transacties, inclusief kopen en verkopen. Handelaren hoeven alleen de genoteerde prijs te betalen bij het uitvoeren van een order op het platform.

Wie zijn de oprichters van Voyager Token?

Crypto Trading Technologies, het moederbedrijf van Voyager Token, wordt geleid door een groep met ervaring in online makelaarsdiensten. Het project is gezamenlijk opgericht door Stephen Ehrlich, Philip Eytan, Gaspard de Dreuzy en Oscar Salazar.

Stephen Ehrlich, de Chief Executive Officer van de stichting, is een veteraan in de makelaardij en financiële markt, gespecialiseerd in het ontwikkelen van handelsplatforms voor aandelen- en optiehandelaren. Hij is de oprichter van Lightspeed Financial en voormalig CEO van E*TRADE Professional Trading LLC.

Voorzitter van de Voyager Foundation, Philip Eytan, begon als Telecom M&A-analist bij Morgan Stanley en portefeuillemanager bij Cerberus Capital. Hij is de medeoprichter van de digitale gezondheidszorg startup, Pager. Hij is een van de oprichters van Uber, Source en Livestream.

Gaspard de Dreuzy is bestuurslid van de Voyager Foundation. Een veteraan in de makelaardij en financiële markt, begon hij zijn carrière als adviseur van Warner Music. Hij is ook medeoprichter van Kapitall, Trade.it en Pager.

Oscar Salazar is een investeerder en ervaren ontwikkelaar van klantgedreven mobiele applicaties. Hij is vooral bekend als de oprichter en architect en Chief Technical Officer van UBER. Hij is ook medeoprichter van de startup voor de digitale gezondheidszorg.

Wat maakt Voyager Token uniek?

Voyager heeft een netwerk voor cryptohandel gecreëerd dat opmerkelijk veel lijkt op klanten die traditionele online makelaars genieten. Ook lanceerde zij een mobiele app in 2019 om smartphonegebruikers een gemakkelijke, maar efficiënte cryptomakelaarservice te bieden.

Voyager Token maakt gebruik van een Smart Order Routing-technologie die profiteert van verschillen tussen vermelde prijzen op cryptocurrency-uitwisselingen. Deze technologie helpt het om direct verbinding te maken met meer dan een dozijn crypto-uitwisselingen, zodat investeerders de beste wisselkoers kunnen kiezen die beschikbaar is voor hun transacties.

Deze functie betekent ook dat beleggers ook de spreads tussen bied- en laatprijzen en hogere liquiditeitsniveaus op verschillende crypto-uitwisselingen kunnen evalueren. Voor handelaren wordt het veel gemakkelijker om posities in en uit te gaan.

Hoewel het platform professionele handelsdiensten biedt, blijft het zeer eenvoudig in gebruik. Het indienen van de bestelling wordt ondersteund door Voyager’s Smart Order Routing. Na het selecteren van een munt of token, het ordertype en het bedrag van het te kopen activum in USD, vult Voyager’s Smart Order Routing automatisch de order in.

Hoeveel VGX Tokens zijn er in omloop?

Net als de native tokens van andere crypto-brokerageplatforms, zijn de Voyager-tokens allemaal uitgegeven. Dit betekent dat de circulerende. Andere makelaarsdiensten die deze benadering volgen, zijn Binance (BNB) en Troy (TROY).

Het maximale aanbod van dergelijke tokens vertegenwoordigt het circulerende aanbod vanwege het hoge liquiditeitspercentage dat door makelaars wordt geregistreerd. De maximale voorraad en circulerende voorraad van VGX-tokens is vastgesteld op 222.295.208 tokens, zonder onmiddellijke plannen om meer tokens uit te geven.

Hoe is het netwerk beveiligd?

Voyager-tokens werden uitgegeven als een ERC-20-token op het Ethereum-netwerk. Omdat het een ERC-20-token is, kan VGX niet worden gedolven zoals conventionele proof-of-work crypto-activa.

Het netwerk maakt gebruik van de goed geteste cryptografische standaarden en methoden van Ethereum om een ​​extreem hoge mate van beveiliging te garanderen. Bovendien bevat het cryptografie met openbare sleutels en cryptografie met elliptische sleutels voor geavanceerde beveiliging.

Voyager is een beursgenoteerde en gelicentieerde crypto-activamakelaar die goedkeuring ontvangt van de Financial Industry Regulatory Authority, Inc. (FINRA). Om veiligheids- en regelgevingsredenen wordt Voyager ook publiekelijk gecontroleerd om verantwoording af te leggen over elk actief.