Coins

Threshold

Wat is het Threshold netwerk?

Het Threshold netwerk biedt en onderhoudt een reeks cryptografische primitieven voor verschillende dApps. Het netwerk is het product van de protocolfusie tussen het Keep Network en NuCypher, die op 1 januari 2022 werd afgerond met de lancering van het T-token.

Wat is het T-token?

Het T-token is zowel een utility-token voor het Threshold Network als een governance-token voor de Threshold DAO.

Waar wordt het T-token voor gebruikt?

Het T-token wordt voornamelijk gebruikt om een ​​node uit te zetten. Node-operators ontvangen vergoedingen van verschillende applicaties die afhankelijk zijn van de cryptografische primitieven van het Threshold-netwerk. Het T-token is ook een governance-token en gebruikers kunnen het token vergrendelen in dekkingspools om opbrengst te verdienen in ruil voor het onderschrijven van onderpandrisico in het netwerk.

Wat zijn de primitieven van Threshold en de use-cases?

Het netwerk biedt een reeks cryptografische bouwstenen voor privacy, toegangscontrole en cross-chain bridges, waaronder: * Proxy re-encryption (PRE) (https://en.wikipedia.org/wiki/Proxy_re-encryption) * Threshold-handtekeningen (TSS) (https://academy.binance.com/en/articles/threshold-signatures-explained) * Gedistribueerde sleutelgeneratie (DKG) (https://en.wikipedia.org/wiki/Distributed_key_generation) * Willekeurig baken ( RB) (https://blog.keep.network/whats-in-a-beacon-12c34b0bc078)

Wat is tBTC?

tBTC is de vlaggenschipapplicatie van Threshold. tBTC is tokenized Bitcoin die volledig toestemmingloos is (d.w.z. heeft geen bewaarder), waardoor iedereen zijn Bitcoin kan tokeniseren en gebruiken in DeFi-applicaties zonder privacy op te offeren of censuur te riskeren.

Vroege geschiedenis van Threshold

Keep en NuCypher zijn samengevoegd tot het netwerk in een gedecentraliseerde on-chain fusie. Het idee om de twee netwerken samen te voegen werd voor het eerst voorgesteld door de gemeenschap in februari 2021. De eerste iteratie van het voorstel om samen te voegen werd in maart op het Keep Network-forum geplaatst. Het definitieve voorstel rc0 definieerde de voorwaarden van de fusie en werd in juni 2021 goedgekeurd door beide gemeenschappen, met een momentopname voor Keep- en NuCypher-tokenhouders.

T Leveringsdetails

  • 10B eerste levering
  • 4.5B toegewezen aan NU-houders
  • 4,5B toegewezen aan KEEP-houders
  • 1B toegewezen aan Threshold DAO

Opwaarderen naar T

De automaatcontracten, met statische conversieratio’s, zullen voor onbepaalde tijd beschikbaar zijn voor NU- en KEEP-houders. Er is geen tijdsdruk of nadeel bij het wachten om NU/KEEP naar T te upgraden, dus wees voorzichtig, neem de tijd en bevestig alles!

Ter herinnering: bestaande NU- en KEEP-stakers kunnen de automaatcontracten pas gebruiken als hun inzetten worden ontgrendeld en liquide worden. Verouderde stakers zullen via speciale staking-adapters in het netwerk worden opgenomen.