Coins

SuperVerse

Wat is de SuperVerse ($SUPER)?

De SuperVerse bouwt en levert Web3-producten die crypto-inboorlingen voorzien van de volgende generatie NFT-functionaliteit en Web2-gebruikers. Dit door middel van meeslepende blockchain-gamingervaringen.

Het protocol bestaat uit twee kernsegmenten: NFT-marktplaatstechnologie en videogames. Dit brede scala aan Web3-tools en -functies wordt ondersteund en beheerd door één enkel protocol en token: $SUPER ERC20 (voorheen bekend als SuperFarm).

De SuperVerse herbergt twee centrale producten: GigaMart, een next-gen NFT-marktplaats met geavanceerde analysetools en unieke sociale functies, en Impostors, een social-gaming metaverse.”

Wat maakt ze uniek?

Door leuke en inclusieve games te maken die een beroep doen op de moderne gamecultuur. Dit wil de SuperVerse de huidige beperkingen van de Web3-ruimte overwinnen en blockchain-technologie en NFT’s mainstream maken. De SuperVerseDAO is toegewijd aan het creëren van een gebruikerservaring die de kloof overbrugt tussen Web2-gebruikers en Web3-natives.

Het protocol wordt mogelijk gemaakt door geavanceerde Web3-technologie. Door de nieuwste Web3-functionaliteit over te nemen en te verfijnen, wil de SuperVerse een pionier in deze branche zijn en NFT-marktplaatstechnologie en Web3-gaming naar een nieuw niveau brengen. Het gebruik van de nieuwste schaaltechnologieën en ingenieuze in-house engineering maken de SuperVerseDAO een leider in Web3-innovatie.”