Coins

Ontology Gas

Wat is Ontology Gas?

Ontology Gas is een hoogwaardige, open source blockchain die gespecialiseerd is in digitale identiteit en gegevens.

De infrastructuur van Ontology ondersteunt robuuste ketenoverschrijdende samenwerking en Layer 2-schaalbaarheid, waardoor bedrijven de flexibiliteit krijgen om een ​​blockchain te ontwerpen die aan hun behoeften voldoet.

Met een reeks gedecentraliseerde protocollen voor het delen van identiteit en gegevens om snelheid, veiligheid en vertrouwen te verbeteren, omvatten de functies van Ontology ONT ID, een mobiele digitale ID-applicatie en DID die in het hele ecosysteem worden gebruikt, en DDXF, een gedecentraliseerd raamwerk voor gegevensuitwisseling en samenwerking.

Ontology hanteert een model met twee tokens, met zowel ONT als ONG als utility-tokens. Ontologie ontkoppelt ONT en ONG om het risico van turbulente fluctuaties van de oorspronkelijke “activa”-waarde op de gasvergoeding te verminderen.

ONT wordt gebruikt als uitzettool en de tijd, kosten van uitzetten en bedrijfskosten van de knooppunten worden als invoer beschouwd. ONG wordt gebruikt als waardeverankerende tool voor on-chain toepassingen en wordt gebruikt bij de transacties in de keten.