Coins

LTO Network

LTO Network staat bekend als Europa's toonaangevende blockchain met veel gebruik in de echte wereld.

Wat is een LTO Network (LTO)?

LTO Network staat bekend als Europa’s toonaangevende blockchain met veel gebruik in de echte wereld. Het is gebaseerd op B2B-bedrijfsoplossingen zoals gedecentraliseerde workflows, gegevens- en documentverificatie en authenticatie. In 2021 breidde de COBALT-mainnet-update van het netwerk deze solide basis uit met de toevoeging van Decentralized Identifiers (DID) en Verifiable Credentials (VC), waardoor LTO Network op weg was om een ​​echte layer-1 blockchain te worden. Op hun beurt vormen gedecentraliseerde identiteiten en verifieerbare referenties de kern van de nieuwste focus van LTO Network; NFT2.0-technologie, waarbij mensen hun NFT’s echt op een gedecentraliseerde manier bezitten en beheren.

Door gebruik te maken van zijn hybride (2-laags) benadering voldoet LTO Network van nature aan de AVG. Dit zorgt ervoor dat bedrijven over de hele wereld eenvoudig kunnen voldoen aan de steeds strenger wordende privacywetten. Hierdoor stelt LTO Network ontwikkelaars en bedrijven in staat om Privacy Aware Decentralized Apps (PADA) te bouwen en biedt het vele unieke mogelijkheden voor projecten om te verkennen.

Onmiddellijke plannen voor het LTO-netwerk omvatten NFT2.0, gedecentraliseerde identiteiten/verifieerbare referenties die KYC aansturen, uitbreidingen op reeds bestaande projecten en nog veel meer.

LTO Network technologie

LTO Network lanceerde hun mainnet in januari 2019. Het is een hybride blockchain-platform met een openbare laag zonder toestemming en een privélaag die fungeert als privé miniatuur-blockchains voor de partijen die bij het proces betrokken zijn. Oorspronkelijk een fork van WAVES, is LTO Network sterk gewijzigd en uitgebreid voor gedecentraliseerde workflows en automatisering van bedrijfsprocessen. Het blijft evolueren en oplossingen ontwikkelen om waargenomen hiaten tussen de echte wereld en de cryptospace te overbruggen, met als doel een cross-chain basislaag te zijn voor gedistribueerde en samenwerkings-dApps zoals Chainlink, origin trail, de grafiek, enz..

Meercijferig

LTO Network heeft altijd prioriteit gegeven aan integratie met bestaande applicaties, wat flexibiliteit vereist. Doorgaans ondersteunen blockchains één cryptografisch algoritme (“cijfer”) voor ondertekening. LTO Network maakt gebruik van de ED25519-standaard.

Hoewel ED25519 een algemene en goed ondersteunde standaard is, zijn er ook andere algoritmen die vaak worden gebruikt. Gedecentraliseerde identiteiten maken een hele reeks cijfers mogelijk, maar vaak kan er slechts één worden gebruikt vanwege de beperking van de onderliggende laag.

Geen LTO-netwerk. Naast de ED25519-standaard ondersteunt LTO Network ook ECDSA met twee curves. 1. secp256r1: een NIST-standaard, vaak gebruikt in applicaties, evenals SSL-certificaten. 2. secp256k1: een curve die vaak wordt gebruikt door blockchains, met name Bitcoin en Ethereum, maar zelden wordt gebruikt buiten de wereld van cryptocurrencies.

Met multi-cipher-ondersteuning kunnen mensen nu een Ethereum public / private key-set gebruiken om transacties op het LTO-netwerk te ondertekenen, of als een gedecentraliseerde identiteitsverificatiemethode.

Aanzienlijke updates voor LTO Netwerk Mainnet

De volgende updates zijn geïntroduceerd het netwerk:

  • – Update 2019 – Slimme accounts
  • – Update 2020 – Verenigingen
  • – Update 2021 – Kobalt

Hoe is het netwerk beveiligd?

Het LTO-netwerk voldoet volledig aan de AVG-wetgeving inzake gegevensbescherming van de Europese Unie. Het hybride LTO-framework zorgt ervoor dat private blockchains zo schaalbaar mogelijk zijn, terwijl ze nog steeds de beveiligingskenmerken hebben van de reeds wijdverspreide publieke blockchains. Het netwerk wordt beveiligd door het proof-of-stake (PoS) consensusalgoritme.

Wie zijn de oprichters?

Firm24 begon aanvankelijk met de ontwikkeling van LTO Network als LegalThings One in 2014. In 2017 besloot het om blockchain aan het product toe te voegen en het om te dopen tot LTO Network.

  • CEO: Rick Schmitz is een ervaren ondernemer en mede-oprichter van LTO Network. Daarvoor werkte hij in private equity en fusies en overnames bij Deloitte en PwC.
  • CFO: Martijn Migchelsen is CFO, COO en medeoprichter van LTO Network. Daarvoor werkte hij als corporate finance consultant bij PwC.
  • Hoofdarchitect: Arnold Daniels is mede-oprichter en hoofdarchitect van het project. Arnold heeft uitgebreide ervaring in open-sourceontwikkeling en leidt het kernontwikkelingsteam dat zich richt op het bouwen van het platform dat LTO Network is. Voor LTO Network werkte Daniels als lead software engineer bij Cloud9.
  • CTO: Sven Stam is de CTO van LTO Network. Hij heeft een masterdiploma in kunstmatige intelligentie en is al meer dan 15 jaar actief in de branche.

Wat maakt het LTO Network uniek?

De twee belangrijkste kenmerken van LTO Network zijn eenvoudig te gebruiken live-contracten en de implementatie van het hybride blockchain-mechanisme met verankering.

Met de live contracten kunnen partijen in realtime wederzijds voordelige overeenkomsten sluiten. Wanneer de partijen tot overeenstemming komen en een live contract lanceren, creëert het LTO-moedersysteem een ​​speciale privé-blockchain om de geschiedenis van gebeurtenissen en de huidige status van het contract vast te leggen.

Wanneer de overeenkomst is nagekomen, stuurt een van de partijen een reactie naar de blockchain en de andere ondertekent het, zodat het knooppunt kan bevestigen dat de actie heeft plaatsgevonden. Alle contractgegevens zijn alleen beschikbaar voor haar partijen.

Live-contracten stellen gebruikers in staat om acties te registreren, deelnemers toe te voegen/verwijderen en discussies op de blockchain op te nemen. Ze maken het ook mogelijk om conflicten op te lossen en deelprocessen in te voegen binnen het kader van een bestaande overeenkomst.

De blockchain-functionaliteit is verdeeld in twee lagen: openbaar en privé. De private laag is ingericht voor efficiënte samenwerking, gegevensuitwisseling en procesautomatisering. De openbare laag biedt op zijn beurt beveiliging op hoog niveau, dankzij gedistribueerde knooppunten en een beloningssysteem.

Hoeveel tokens zijn er in omloop?

LTO-tokens, gebaseerd op de ERC-20-standaard van Ethereum, bieden liquiditeit en dienen als brug voor LTO-netwerkklanten. LTO kan worden gebruikt als plaatsing op het netwerk, om transacties te betalen of passief te worden vastgehouden voor speculatieve doeleinden. Het circulerende aanbod is 291.959.255 tokens vanaf november 2021.

Er zijn vier soorten tokenhouders: integrators en partners die het netwerk operationeel houden en projectmunten ontvangen als beloning; klanten die de keten en/of live-contracten gebruiken voor transacties; passieve stakers — particuliere gebruikers die hun technische mogelijkheden bieden om transacties op de blockchain te bevestigen; inactieve houders die geen deel uitmaken van de gemeenschap en in het token investeren met het doel om in de toekomst geld te verdienen