Coins

Loom Network

Loom Network is een platform-as-a-service dat bovenop Ethereum is gebouwd en waarmee ontwikkelaars grootschalige gedecentraliseerde applicaties kunnen uitvoeren.

Wat is Loom Network (LOOM)?

Loom Network is uitgebracht op 1 oktober 2017.

Het doel hiervan is om applicatieontwikkelaars in staat te stellen slimme contracten te hebben die toegang hebben tot veel meer rekenkracht wanneer dat nodig is. Of deze dezelfde rekenkracht te behouden tegen lagere kosten voor taken. Denk hierbij aan proeven voor het onboarden van nieuwe gebruikers of applicaties die de volledige beveiliging bieden.

In dit systeem heb je de mogelijkheid om te communiceren met API’s. De API’s zijn ontwikkeld door derden die niet in de keten staan. Loom probeert het ultieme platform te zijn waarmee slimme contractontwikkelaars applicaties kunnen maken zonder naar andere programmeertaal te hoeven overschakelen.

Zo kunnen ze hun applicaties eenvoudig integreren met de buitenwereld.

Het Loom Network draait op Plasma, een schaaloplossing die snellere transacties door het hele netwerk mogelijk maakt.

Wie zijn de oprichters van Loom Network?

The Loom Network is in 2017 opgericht door Matthew Campbell, James Martin Duffy en Luke Zhang.

Matthew Campbell is een van de medeoprichters en directeur van het Loom Network. Hij is ook de directeur van Hyperwork Inc, en was ook een lead software engineer bij Digital Ocean, een instant messaging server architect bij Thomson Reuters, een motormonteur en medeoprichter van Errplane, een Scala Dude bij Tapad, een architect bij Bloomberg, een technisch architect bij Thomson Reuters, een senior R&D-ingenieur bij Bertelsmann, hij herschreef de Gucci-website in Ruby on Rails, hij was de leidende technische ingenieur bij Superdeluxe en een software-analist bij Bellsouth met een achtergrond in programmeren bij Listman Home Technologies en Insurance House .

James Martin Duffy is de CMO bij Loom Network. Ook is hij de CEO bij Epictetus Ventures en de oprichter van Auragin. Daarvoor werkte hij als ontwikkelaar bij Cryptocurrency Trading Bot en richtte hij KoreaJobFinder op. Hij was ook hoofdontwikkelaar bij Casual Steps Inc en daarvoor freelance webontwikkelaar en online marketeer.

Luke Zhang is de medeoprichter van Loom Network en daarvoor was hij hoofdontwikkelaar bij BlockMason. Dit is een ontwikkelaar bij Elemica, een ontwikkelaar bij Workopolis en een prototyping-expert bij Shifthub.

Wat maakt Loom Network uniek?

Loom Network is een platform-as-a-service waarmee Ethereum Solidity-applicaties via zijketens kunnen worden uitgevoerd.

Dit betekent dat de applicaties consensusmechanismen kunnen hebben die specifiek zijn voor hun behoeften en potentiële dreigingsmodel. Loom maakt het opschalen van gedecentraliseerde applicaties sneller en gemakkelijker op het Ethereum-netwerk en gebruikt de DPoS-zijketens voor schaalbaarheid met DApps via de beveiliging van het Ethereum-mainnet.

Het LOOM-token fungeert als een lidmaatschapstoken dat elk lid ontvangt om toegang te krijgen tot alle apps die op het Loom-netwerk zelf draaien. Dit token werkt op alle DAppChains die op het Loom-netwerk draaien en stelt u in staat digitale middelen en gegevens over te dragen tussen Ethereum en Loom DAppChains.

Hoeveel Loom tokens zijn er in omloop?

LOOM is het digitale token dat wordt gebruikt om te betalen voor diensten op het Loom Network. Het is gebouwd op Ethereum in overeenstemming met de ERC-20-standaard.

Houd er rekening mee dat het LOOM-token niet wordt gewonnen en in plaats daarvan wordt verdiend door gebruikers die zich bezighouden met DApps op het Loom-netwerk.

Het maximale aanbod van LOOM-tokens is vastgesteld op 1 miljard.

Hoe is het netwerk beveiligd?

Het Loom-netwerk is beveiligd via een zkLoom-protocol voor efficiënte blockchains. Het Ethereum-netwerk is een van de meest populaire open-source blockchains voor smart contracts en wordt ondersteund door de op één na grootste cryptocurrency. Door de zkLoom-blockchain hoeft u geen validators meer te vertrouwen en kunt u vertrouwen op de veiligheidsgaranties van Ethereum. Door gebruik te maken van Ethereum voor beveiliging, werken zkLoom-blockchains op een veilige manier met weinig validators en als zodanig is het veel gemakkelijker om nieuwe blockchains op te starten en tegen lagere kosten te gebruiken.

Hoeveel Loom Network (LOOM)-tokens zijn er in omloop?

LOOM is de digitale token die wordt gebruikt om te betalen voor diensten op het Loom Network en is gebouwd op Ethereum in overeenstemming met de ERC-20-standaard.

Houd er rekening mee dat het LOOM-token niet wordt gewonnen en in plaats daarvan wordt verdiend door gebruikers die zich bezighouden met DApps op het Loom-netwerk.

Het maximale aanbod van LOOM-tokens is vastgesteld op 1 miljard.