Coins

Jasmy

Live JasmyCoin Koers

 

 

JasmyCoin (JASMY) is een cryptocurrency-project van Jasmy Corporation, een in Tokio gevestigde Internet of Things (IoT) -provider. Het Internet of Things (IoT) is een systeem dat bestaat uit mechanische en digitale elementen met een identificatie en de mogelijkheid om gegevens te verzenden. Jasmy is gespecialiseerd in het kopen en verkopen van gegevens en brengt twee categorieën samen op hun platform: dienstverleners en gegevensgebruikers.

Het Jasmy-platform is ontworpen om de soevereiniteit van individuele gegevens te herstellen en te beschermen door IoT-technologie te combineren met blockchain-technologie en gebruikers volledige controle te geven over hun persoonlijke informatie. Het belangrijkste doel van het project is het creëren van een veilige omgeving op het platform waar gebruikers gegevens op een vertrouwde manier kunnen uitwisselen tussen IoT-apparaten (computers, auto’s, telefoons) en gedecentraliseerde protocollen.

De missie van de ontwikkelaars van Jasmy is het creëren van een omgeving waarin gebruikers gemakkelijk, veilig en soepel gegevens kunnen gebruiken. Jasmy streeft ernaar zijn gebruikers een krachtige infrastructuur, een intuïtieve interface en een veilige omgeving te bieden voor het opslaan en delen van gegevens. In het Jasmy-ecosysteem kunnen gegevens worden omgezet in persoonlijke activa.

Jasmy decentraliseert het workflowproces met edge computing en slaat gegevens op in IPFS (InterPlanetary File System). Het project is gebaseerd op de democratization van gegevens met behulp van een gedecentraliseerd model, waarin gegevens veilig worden beschermd en eigendom zijn van de eigenaar, en dienstverleners de kans krijgen om hun diensten/bedrijven te promoten met behulp van gegevens die eigendom zijn van gebruikers.

De oprichters van Jasmy zijn een groep voormalige leidinggevenden van Sony, waaronder Kunitake Ando, Kazumasa Sato, Masanobu Yoshida en Hiroshi Harada. In oktober 2021 werd JasmyCoin (JASMY) gelanceerd op de Japanse beurs BITPoint Japan en fungeert als het belangrijkste utility-token van het Jasmy-platform.

Wat JasmyCoin uniek maakt, is de nadruk op het waarborgen van de vertrouwelijkheid en het beheer van persoonlijke gegevens door gebruikers, evenals het gebruik van IoT-apparaten om fraude te verminderen. Het platform biedt ook een gedecentraliseerde infrastructuur waarin gegevensbeheer is gebouwd op basis van beveiliging en vertrouwen.

JasmyCoin maakt gebruik van IPFS-technologie om gegevens veilig op te slaan en biedt gebruikers de mogelijkheid om transacties bij te houden en gegevens te beheren met behulp van specifieke diensten. Het project voldoet aan de wettelijke vereisten van de Japanse wetgeving en ondergaat financiële audits.

Over het algemeen streeft Jasmy naar een veilige en betrouwbare omgeving voor gegevensuitwisseling en -beheer, waarbij gebruikers de controle hebben over hun persoonlijke informatie.