Coins

Injective

Injective token is een schaars goed dat wordt gebruikt voor governance, token burn-veilingen en staking op het PoS-netwerk.

Wat is het injectieve token (INJ)?

INJ is het native utility-token van Injective. INJ is een schaars goed dat je kunt gebruiken voor governance, token burn-veilingen en staking op het PoS-netwerk. De burn-veilingen op Injective zijn vooral uniek. Zo wordt 60% van alle vergoedingen die via dApps worden geïnd, elke week geveild via een terugkoop- en burn-mechanisme. Hierdoor kan de toevoer van INJ in de loop van de tijd drastisch afnemen. De INJ-veilingveiling is uniek omdat het helpt waarde te creëren voor het hele ecosysteem. Momenteel heeft INJ de hoogste token burn-ratio in de branche.

De use cases bedoeld voor INJ omvatten, maar zijn niet beperkt tot: protocolbeheer, dApp-waardevastlegging, Proof of Stake (PoS)-beveiliging, incentives voor ontwikkelaars en staking.

Meer informatie over elk van deze use cases vindt u hieronder.

 • Protocolbeheer: het INJ-token regelt elk afzonderlijk onderdeel van Injective, inclusief ketenupgrades. Sinds de lancering van het mainnet heeft de INJ-gemeenschap actief bijgedragen aan het bestuur, waarbij alle voorstellen door een DAO-bestuursstemming zijn gekomen. De uitgebreide governance-pagina is hier beschikbaar.
 • Protocol Fee Value Capture: 60% van alle vergoedingen die worden gegenereerd door dApps gaan naar een on-chain buy-back-and-burn-veiling om het deflatoire karakter van INJ te behouden. De veilingpagina voor brandwonden is hier beschikbaar.
 • Op Tendermint gebaseerde Proof-of-Stake (PoS)-beveiliging: INJ wordt gebruikt om de Injective-blockchain te beveiligen met behulp van een proof-of-stake-mechanisme. Validators en delegators kunnen beide deelnemen aan staking.
  Incentives voor ontwikkelaars
 • 40% van de vergoedingen die worden gegenereerd door gebruikers van dApps die op INJ zijn gebouwd, gaan rechtstreeks naar het stimuleren van nieuwe ontwikkelaars die op INJ bouwen, wat een steeds groter aantal bouwers naar Injective brengt.

Wie zijn de grondleggers van Injective Labs?

Injectvie Labs is het onderzoeks- en ontwikkelingsbedrijf dat voor het eerst begon bij te dragen aan Injective Protocol.

Eric Chen is de medeoprichter van Injective Labs. Voordat hij INJ oprichtte, werkte hij als cryptografisch onderzoeker en handelaar bij een groot cryptofonds. Hij gaf leiding aan innovatieve marktneutrale handelsinspanningen in de blockchain-ruimte, evenals investeringen in prominente bedrijven zoals 0x, ChainLink en Cosmos. Chen heeft uitgebreide kennis over blockchain-protocollen en traditionele financiën. Dit samen met een native begrip van zowel oosterse als westerse op blockchain gebaseerde protocollen en gemeenschappen.

Albert Chon is de CTO van Injective Labs. Hij studeerde af met een bachelor- en masterdiploma in computerwetenschappen aan de Stanford University en was softwareontwikkelings ingenieur bij Amazon. Hij is een pionier van een nieuwe Ethereum-standaard en was samen met Eric Chen mede-oprichter van Injective Labs.

Wat maakt het uniek?

Injective biedt de meest geavanceerde financiële infrastructuur van de volgende generatie voor het bouwen van DeFi-applicaties bovenop de Injective-blockchain. Gebruikers hebben toegang tot deze applicaties op een volledig gedecentraliseerde, snelle, cross-chain, goedkope en veilige manier.

Enkele van de belangrijkste elementen van Injective zijn:

 • * Layer-1 smart contract blockchain: Injective biedt een begin van de kunst interchain L1 die in staat is om ultra hoge snelheden te bereiken terwijl er geen gaskosten in rekening worden gebracht.
 • *Onbeperkte DeFi-applicaties: Met Injective kan iedereen DeFi-applicaties bouwen met de robuuste infrastructuur en financiële primitieven van Injective, zoals een on-chain orderboek.
 • *Cross-chain trading en opbrengstgeneratie: Injective kan een breed scala aan handels- en opbrengst generatie activiteiten ondersteunen via verschillende Layer-1 blockchain-netwerken zoals Cosmos en Ethereum.
 • *Gemeenschapsgestuurd netwerkbeheer: Injective wordt bestuurd door zijn gedecentraliseerde gemeenschap waarin over alle nieuwe innovaties wordt gestemd door een structuur van een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO).
 • * Baanbrekende interoperabiliteit: Injective is de meest interoperabele blockchain met native verbindingen met Ethereum, Cosmos, Solana en nog veel meer.
 • * Volledig aanpasbaar: verzendt uw producten met de mogelijkheid om elke parameter snel aan te passen aan uw gebruikssituatie.
 • *Intuïtieve ontwikkelaars ervaring: flexibele en expressieve ontwikkelomgevingen mogelijk gemaakt door Rust en Golang.
 • *Milieuvriendelijk: een 99% lagere CO2-voetafdruk dankzij het Tendermint PoS-consensusmechanisme van INJ.

Hoe is het netwerk beveiligd?

De INJ Protocol-blockchain werkt op een op Tendermint gebaseerd proof-of-stake (PoS) consensusmechanisme. Prominente validators helpen het netwerk te beveiligen en tegelijkertijd meer gedecentraliseerd te maken.

Het consensusmechanisme van INJ bereikt onmiddellijke transactiefinaliteit en leidt tegelijkertijd tot een 99% lagere ecologische voetafdruk.