Coins

Gala

GALA is het belangrijkste hulpprogramma-token voor Gala Games. Het is het belangrijkste token waarmee NFT-items kunnen worden gekocht,

Wat is Gala Games?

Gala Games is gemaakt door toonaangevende gameontwikkelaars die samenkwamen om waarde terug te brengen naar de spelers. Dit werd gedaan met behulp van Web3 en blockchain-technologie. De oprichters zagen grote problemen met de manier waarop de toonaangevende game-uitgevers van vandaag eisen dat spelers voortdurend geld uitgeven. Geld uitgeven om te blijven genieten van een game is een groot probleem waar de oprichters op tegen zijn. Het gamebedrijf schrapt het oude model en creëert een enorm platform met games op AAA-niveau (veel gratis te spelen). De games zijn ontworpen om spelers meer vrijheid, controle en beloningen dan ooit te geven.

Met tientallen Web3-games (waaronder veel bekende IP’s) in verschillende stadia van ontwikkeling of al uitgebracht, staat het gamebedrijf klaar om een Web3-gaming-ecosysteem te worden. Zelfs zo groot dat het kan concurreren met reguliere platforms.

Wat is GALA?

GALA is het belangrijkste hulpprogramma-token voor het gamebedrijf. Dit is het belangrijkste token waarmee NFT-items kunnen worden gekocht. Het is de beloning die Founder’s Node-operators ontvangen voor het bedienen van hun Nodes. Het is het Gas-token dat wordt gebruikt om netwerkkosten op de tokens blockchain te dekken. Elke dag wordt 50% van de GALA’s -emissie gedistribueerd naar Founder’s Node-operators, en 50% gedistribueerd naar het conservatorium het gamebedrijf. Hier wordt het gereserveerd voor toekomstige eco-systeemgroei en/of projectfinanciering.
De totale dagelijkse uitstoot van GALA wordt elk jaar op 21 juli gehalveerd volgens het volgende schema:
Van 21/07/21 tot 21/07/22 – 17.123.286 GALA per dag Van 21/07/22 tot 21/07/23 – 8.561.643 GALA per dag Van 21/07/23 tot 21/07/24 – 4.280.822 GALA per dag

Wie zijn de oprichters?

het gamebedrijf is in 2019 opgericht door Eric Schiermeyer (medeoprichter van Zynga),samen met gelijkgestemde experts uit gaming, cryptopioniers en blockchain-ontwikkelaars. Succes in mobiel gamen met titels als Zynga Poker, Farmville en Mafia Wars vormde de basis voor een enorme sprong in de richting van empowerment van spelers.

Wat maakt het uniek?

Eeuwenlange gecombineerde ervaring van enkele van de grootste game-ontwikkelaars maakt de games echt uniek in zowel de Web3- als de gamingwereld. Ze zetten zich in voor een ‘games-first’-benadering, waarbij ze altijd boven alles streven naar de best mogelijke game-ervaring.

Het team van de games is gepassioneerd door gamen. Ze gebruiken de meest geavanceerde aspecten van Web3-technologie en gebruiken deze om gamers vrijheid te geven. Dit zoals ze nog nooit hebben gezien: vrijheid om te bezitten, vrijheid om te verdienen en vrijheid om te spelen.

Het gamebedrijf heeft ook tot doel het onboarding-proces te vereenvoudigen voor gamers die de Web3-wereld betreden. Vandaar kunnen gebruikers beginnen met hete maken van van blockchain-transacties door simpelweg een bestaande Coinbase- of MetaMask-portemonnee aan te sluiten. Bovendien kunnen veel game-items rechtstreeks met creditcards worden gekocht.

Het gamebedrijf werkt nauw samen met OpenSea om haar officiële NFT-verzamelingen mogelijk te maken, die allemaal te vinden zijn op deze verzamelingspagina. Omdat elk account een bijbehorende Ethereum-portemonnee heeft, kunnen spelers hun items gemakkelijk peer-to-peer verhandelen op OpenSea.

Het team van Gala Games is zeer toegankelijk in de Discord-community, waar echt naar spelers en community-leden wordt geluisterd. Deze benadering van de open dialoog gemeenschap is een van de grootste geheimen van het succes van Gala geweest.

Missies Gala

Begin 2022 breidde Gala Games haar missie uit om al het Web3-entertainment te omvatten, door zowel Gala Music als Gala Film te lanceren. Bovendien heeft Gala’s generatieve NFT-avatarproject, VOX, 4 succesvolle series laten vallen, waaronder samenwerkingen met Trolls van Dreamworks en The Walking Dead van AMC. Will Wright, maker van The Sims, ontwikkelt momenteel een ambitieus en gamified metaverse huis voor alle VOX.

Gala-gebruikers verzamelen in-game NFT’s van verschillende games op het platform. Ze kunnen ze in de game gebruiken voor verschillende voordelen, boosts en beloningsmogelijkheden, of ze naar believen verhandelen op de secundaire markt. Deze mogelijkheid om in-game-items te bezitten en te verhandelen, stelt spelers in staat om met minder toewijding te winkelen en te spelen, waardoor ze de vrijheid hebben om meer games te spelen.

Hoewel Gala vaak zijn eigen games ontwikkelt (Town Star, Mirandus, Last Expedition, The Walking Dead: Empires), werkt het bedrijf ook samen met bekroonde externe gamestudio’s. Een lijst met momenteel speelbare of in ontwikkeling zijnde Gala Games is te vinden op deze pagina.

Eind 2022 onthulde het gamebedrijf zijn eigen “games-first” layer-1 blockchain-oplossing (momenteel Project GYRI genoemd). Activa op Gala’s blockchain zijn volledig overbrugbaar van en naar de Ethereum-blockchain, en GALA fungeert als gastoken voor alle transacties. Wanneer GALA wordt geïnd als transactiekosten, wordt een deel verbrand en wordt een deel gedistribueerd naar Founder’s Node-operators als een extra beloning.

Gedurende 2023 en daarna heeft Gala veel aankondigingen en releases gepland terwijl het Gala Games-platform vorm krijgt als wereldleider op het gebied van Web3-gaming.

Hoeveel munten zijn er in omloop?

Het maximale totale aanbod zal ongeveer 50 miljard tokens bedragen.

Elke dag wordt 50% van de GALA-emissie gedistribueerd naar Founder’s Node-operators, en 50% wordt gedistribueerd naar het conservatorium van het gamebedrijf, waar het wordt gereserveerd voor toekomstige ecosysteem groei en/of projectfinanciering.

Wanneer GALA wordt uitgegeven aan NFT’s in de Gala Games-winkel, wordt 100% van die GALA verbrand. Vervolgens wordt een gelijke hoeveelheid GALA toegevoegd aan de levenslange distributiepool om uiteindelijk te worden gerecirculeerd zoals hierboven beschreven.

De totale dagelijkse uitstoot van de tokens wordt elk jaar op 21 juli gehalveerd volgens het volgende schema:

Van 21/07/21 tot 21/07/22 – 17.123.286 tokens per dag Van 21/07/22 tot 21/07/23 – 8.561.643 tokens per dag Van 21/07/23 tot 21/07/24 – 4.280.822 tokens per dag … verder in dit patroon

Hoe is het netwerk beveiligd?

De token is een ERC-20-token gebouwd op de Ethereum-blockchain met het volgende contractadres: 0x15d4c048f83bd7e37d49ea4c83a07267ec4203da Etherscan Link

Het contract is gecontroleerd door toonaangevende externe blockchain-beveiligingsexperts bij Anchain.AI.