Coins

Enzyme

Enzyme stelt je in staat om investeringsstrategieën van uw keuze op te bouwen en te schalen, van discretionair en robo tot ETF's en marketmaking.

Wat is Enzyme?

Enzyme werd in 2016 opgericht als het eerste gedecentraliseerde vermogensbeheerprotocol. In eerste instantie gebeurde dat onder de naam Melon, maar later volgde een rebranding naar de huidige naam. Het protocol is gebouwd bovenop Ethereum en een verzameling van smart contracts. Enzyme is gecreëerd door Melonport, een bedrijf opgericht door Mona El Isa, zij was vice-president bij Goldman Sachs, en Rito Trinkler, een wiskundige. Vervolgens werden 1.250.000 MLN-munten gedistribueerd door het Zwitserse bedrijf. Tijdens de ICO werd zodoende 2,9 miljoen dollar opgehaald.

Controle, veiligheid en transparantie

Enzyme zorgt ervoor dat je altijd controle over je vermogen behoudt. Je geld gaat waar je wilt, wanneer je maar wilt. Daarnaast is veiligheid een prioriteit. Het smart contract-afgedwongen platform van de tweede generatie wordt grondig getest en gecontroleerd voordat er mainnet-implementaties plaatsvinden. Verder biedt men volledige transparantie over hoe strategieën presteren, samen met informatie over hoe ze worden opgezet, beheerd en samengesteld.

Sparen via Enzyme

Enzyme heeft een gemakkelijke, veilige en goedkope manier om je vault in te stellen en te gebruiken. Met de ingebouwde boekhoudtools stelt het je ook in staat om in realtime te rapporteren aan de deposanten. Enzyme verbindt je met een pool van potentiële spaarders, waardoor het gemakkelijker wordt om een ​​gemeenschap van supporters aan te trekken en op te bouwen. Zo kan je focussen op wat belangrijk is: het ontwikkelen van beleggingsstrategieën.

DeFi-intergratie

Enzyme geeft je toegang tot een groot universum van DeFi tokens en protocollen. Wil je rendement behalen door leningen te verstrekken of liquiditeit te verstrekken, of te beleggen in een onderlinge verzekeringsmaatschappij? Geen probleem. Je kan het allemaal doen met deze cryptovaluta. Er zijn samenwerkingen met onder meer Aave, Compound, Convex Finance, Curve Liquidity Pools, Idle Finance, Maple Finance, Paraswap, Uniswap v2 en v3, Unslashed FInance, Yearn Vaults en 0x, met meer in aantocht.