Coins

COTI

COTI brengt zichzelf op de markt als het eerste fintech-platform op ondernemingsniveau dat organisaties in staat stelt hun eigen betalingsoplossingen te bouwen en elke valuta te digitaliseren om zowel tijd als geld te besparen.

Wat is COTI?

COTI is een van ‘s werelds eerste blockchain-protocollen die is geoptimaliseerd voor gedecentraliseerde betalingen en ontworpen voor gebruik door handelaren, overheden, betalings-DApps en stablecoin-uitgevers.

COTI Pay is de eerste toepassing. Het omschrijft zichzelf als een volledig omvattende financiering op de blockchain. De COTI Group is gelanceerd in maart 2017, terwijl het Staking Platform is gelanceerd op 1 januari 2020.

Het is een ecosysteem dat speciaal is ontworpen om alle uitdagingen aan te gaan die gepaard gaan met traditionele financiering, inclusief latentie, vergoedingen, wereldwijde inclusie en risico’s. Dit wordt gedaan door de introductie van het op DAG gebaseerde protocol en een infrastructuur die volledig schaalbaar, privé, inclusief en snel is.

Het ecosysteem heeft DAG-gebaseerde blockchain, proof-of-trust consensus-algoritme, multiDAG, GTS (Global Trust System), een universele betalingsoplossing en een betalingsgateway.

Wat maakt COTI uniek?

Wat COTI uniek maakt, is het platform.

Dit platform stelt bedrijven in staat om moeiteloos geavanceerde fintech-producten te creëren en tijd, data en geld te besparen. COTI pay kan alle soorten betalingen verwerken, zowel online als offline. Dit omvat crypto en stablecoins, maar ook creditcards en zelfs native coins. Het heeft ingebouwde financiering om op te starten, met rente op deposito’s en leningen. Deze maakt ook verbinding met het white label betalingsnetwerk.

Traditionele betalingssystemen kosten zowel handelaren als klanten eenvoudigweg miljarden dollars op jaarbasis. Als zodanig is het white label-betalingsnetwerk een wereldwijd betalingsnetwerk voor gebruikers en handelaren die transacties vrij kunnen uitvoeren via een digitale portemonnee, munt en nog veel meer.

De token is ook ‘s werelds eerste platform dat is geoptimaliseerd voor het maken van munten die stabiel zijn in prijs. Als zodanig heeft een gebruiker de mogelijkheid om zijn eigen stabiele munt uit te geven en de volledige controle over zowel zijn geld als zijn gegevens terug te krijgen.

Hoe is het netwerk beveiligd?

COTI heeft een infrastructuur die is gebaseerd op het DAG-protocol en zijn Trustchain-algoritme. Boven deze infrastructuurlaag ligt de dienstenlaag die bekend staat als Coti X. Coti X biedt KYC en compliance, uitwisseling van interoperabiliteit, koper-verkoperbescherming en stabiliteitskaders. Dan heb je de COTIPLAY-laag, die extern ontwikkelde stabiele munten, extern ontwikkelde betaal-apps en nog veel meer biedt.

COTI gebruikt een hashtabel als datastructuur die is gebaseerd op chaining. Dit betekent dat de blockchain zelf het computergebruik en de privacy van klanten kan beveiligen. De COTI-protocollen hebben het systeem een ​​stuk veiliger gemaakt voor zowel kopers als verkopers.

Als zodanig heeft COTI een ecosysteem dat robuuste cyberbeveiligingsmaatregelen biedt rond gegevensintegriteit en vertrouwelijkheid.

De tokenportemonnee is gebaseerd op het React Native Framework en biedt platformonafhankelijke functionaliteit en draagbaarheid. De wallet vereist gebruikersreferenties en is gekoppeld aan 2FA login om een ​​verbinding tot stand te brengen met de knooppuntbeheerder. Zodra dit is vastgesteld, heeft alle communicatie het zaad van de portemonnee nodig. Dit betekent dat alle berichten gevalideerd zijn en er binnen dit systeem geen spoofing of manipulatie mogelijk is.