Coins

Amp

Amp wordt beschreven als het nieuwe digitale onderpandtoken dat onmiddellijke, verifieerbare garanties biedt voor elke vorm van waardeoverdracht.

Hoe werkt Amp?

Amp beweert een ongecompliceerde maar veelzijdige interface te bieden voor verifieerbare zekerheden. Dit gaat via een systeem van onderpand-partities en onderpand-beheerders. Hier kunnen onderpand-partities aangewezen worden om elke rekening, applicatie of zelfs transactie te onderpand te geven, en saldo’s te dragen die direct verifieerbaar zijn op de Ethereum-blockchain. Onderpandbeheerders zijn slimme contracten die onderpand in deze partities kunnen vergrendelen, vrijgeven en omleiden. Dit als dat nodig is om om activiteiten op het gebied van waardeoverdracht te ondersteunen. De token ondersteunt een breed scala aan use-cases voor onderpand, en introduceert ook het concept van vooraf gedefinieerde partitie strategieën, die speciale mogelijkheden mogelijk maken, zoals onderpandmodellen waarmee tokens kunnen worden ingezet zonder ooit hun oorspronkelijke adres te verlaten.

Staking

Amp is een uitbreidbaar platform voor het onderpand van vermogensoverdrachten. Zo kan elke vorm van waarde-uitwisseling worden gegarandeerd: digitale betalingen, fiat-valutawissel, leningverdelingen, verkoop van onroerend goed en meer. Eenmaal aan een partitie vastgemaakt, is Amp klaar om een ​​overdracht te onderpand te geven. Met het gebruik van zekerhedenpools decentraliseert het effectief het risico van activaoverdracht, vooral geschikt voor fraudebestendige netwerken en real-world-toepassingen. Amp vereenvoudigt ook de distributie van netwerkbeloningen zodra een overdracht is voltooid. De smart contracts bieden een verscheidenheid aan ingebouwde stimuleringsmodellen, waaronder microdistributies en continue samenstellingen. Voor meer informatie check je de whitepaper op de website van Amp.