Coins

Alpha Venture DAO

Alpha Venture DAO is een gemeenschap van gedurfde individuen die ernaar streven om de toekomst van Web3 vorm te geven.

Wat is Alpha Venture DAO?

Alpha Venture DAO is een gemeenschap van gedurfde individuen die ernaar streven om de toekomst van Web3 vorm te geven. Hierbij hoort het Web3-ecosysteem uit te breiden samen met een netwerk van Web3-industrieleiders en de Alpha-gemeenschap. Zij streven ernaar een enorm ecosysteem van gedecentraliseerde applicaties te zijn die waarde vastleggen. Dit ongeacht welke ketens of sectoren Web3 in de toekomst domineren. Alpha Venture DAO en ALPHA zullen de toegangspoort zijn voor de gemeenschap om zinvol en “echt” eigen hoogwaardige Web3-projecten bij te dragen. Als u gelooft in Web3-innovatie, dan is Alpha Venture DAO de plek voor u. ALPHA-token is niet langer een token voor slechts één enkel product of project, maar eerder een proxy voor Web3-innovatie

Het Alpha Venture DAO-ecosysteem bestaat uit 2 delen: bouwen en incuberen:

Het Alpha-team zal doorgaan met het “bouwen” van geavanceerde producten die synergieën hebben, en hun overeenkomstige markten domineren in meerdere ketens en branches. Hierdoor kunnen we relevant blijven voor het landschap, verbonden zijn met de juiste mensen en precies weten wat andere bouwers nodig hebben om succesvol te lanceren en te groeien. Dit ondanks de voortdurende verandering in het Web3-landschap.

De incubatorarm van Alpha Venture DAO zal nieuwe innovaties en nieuwe projecten “incuberen” in de crypto-ruimte. Uiteindelijk zullen we samenwerken met de gemeenschap om deze inkomende Web3-projecten van hoge kwaliteit te begeleiden om te groeien van 0-naar-1 en 1-naar-100.

Alpha Venture DAO vindt opnieuw uit hoe gedecentraliseerde applicaties (dApps) worden gebouwd, bijgedragen en eigendom zijn. Voor de allereerste keer krijgt de gemeenschap de kans om in een vroeg stadium bij te dragen en deel te nemen aan veelbelovende projecten, en door bij te dragen, worden ze eigenaar van deze projecten.

Wie zijn de oprichters van Alpha Venture DAO?

Alpha Venture DAO werd in 2020 gelanceerd als Alpha Finance Lab, na een openbare tokenverkoop op het Binance Launchpad.

Vanaf 2020 is Alpha Finance Lab opgericht met als doel een ecosysteem van DeFi-producten te bouwen. Die werken samen om het rendement te maximaliseren en de risico’s voor gebruikers te minimaliseren. Alpha-producten richten zich op het vastleggen van ongeadresseerde eisen in DeFi op een innovatieve en gebruiksvriendelijke manier. Op deze manier werd het product Homora, ‘s werelds eerste platform voor landbouw met hefboomwerking, geboren. Alpha wilde een innovatief laboratorium worden dat baanbrekende producten pusht die het rendement voor crypto houders maximaliseren, waarin de innovaties zich vandaag hebben uitgebreid tot een uitgebreid ecosysteem van producten.

Tascha Punyaneramitdee, de projectleider van Alpha Venture DAO, was het voormalige hoofd Strategie bij Band Protocol. Voorafgaand aan haar functie bij Alpha Venture DAO deed Tascha uitgebreide ervaring op bij wereldwijde financiële firma’s. Meest recentelijk werkte ze als analist voor investeringsbankieren bij Jefferies van 2017-2018 in de VS en het Verenigd Koninkrijk, en productmanager bij technologiegigant Tencent van 2018 tot 2020. Tascha is afgestudeerd in economie aan UC Berkeley.

Naast Tascha omvat het kernteam van Alpha Venture DAO ook Tech Lead Nipun Pitimanaaree en Product Lead Arin Trongsantipong. Nipun is afgestudeerd in Wiskunde en Informatica aan het Massachusetts Institute of Technology (MIT). Arin was Software Engineer bij SCB10X en Cleverse.

Wat maakt Alpha Venture DAO uniek?

Als bouwer van Web3-producten, met een staat van dienst in het bouwen van ‘s werelds eerste hefboom-opbrengst landbouw platform, Homora. Dit evenals een staat van dienst in het incuberen van miljarden projecten, zoals Beta Finance, pStake en GuildFi, bieden wij bouwers tactische en strategisch advies en een actieve en groeiende gemeenschap van meer dan 100.000 Web3-gebruikers voor bouwers, zoals u, om uw project een vliegende start te geven.

Er zijn meerdere dingen die uniek zijn aan het bouwen in Web3. Van tokenomics tot gemeenschapsopbouw, en de industrie blijft zich in een razend tempo ontwikkelen, waardoor ervaring overbodig wordt. Door samen met u producten te blijven bouwen, zorgen we ervoor dat ons advies en onze gemeenschap in uiteenlopende omstandigheden relevant voor u blijven. Daarom zijn we in staat om vanaf dag 1 projecten te voorzien van een repliceerbaar draaiboek voor het bouwen en lanceren van projecten en de echte Web3-gemeenschap van gebruikers.

Kortom, Alpha is uniek omdat we: Ondersteunen bouwers door een one-stop-shop te zijn voor het bouwen en lanceren van hun Web 3-projecten. Bouwers krijgen inzichtelijke kennis van ervaren bouwers, opinieleiders en ervaren investeerders.

Toegang bieden aan Web3-gebruikers met expertise op elk gebied, zoals UX/UI, fullstack, content creatie, community building, marketing, enz., om bij te dragen aan Web3-projecten. Met uw vaardigheden en talent kunt u bijdragers worden van Alpha Venture DAO en hoogwaardige projecten ‘bezitten’ vóór iemand anders

Hoeveel tokens zijn er in omloop?

De ALPHA-token werd aanvankelijk gelanceerd met een circulerende voorraad van 174,1 miljoen tokens op een totaal van 1 miljard ALPHA.

Volgens de Alpha Venture DAO-paper van Binance is het totale aanbod van ALPHA-tokens als volgt verdeeld:

  • Binance Launchpad Sale: 10,00% van de totale token voorraad
  • Binance Launchpool: 5,00% van het totale token aanbod
  • Privéverkoop: 13,33% van de totale token voorraad
  • Liquidity Mining: 20,00% van de totale token voorraad
  • Team & adviseurs: 15,00% van de totale token voorraad
  • Ecosysteem: 36,67% van het totale token aanbod

Team Tokens zijn vergrendeld tot augustus 2021 en worden volledig verworven in maart 2024.

Hoe is het netwerk beveiligd?

Als een ERC-20-token wordt ALPHA ondersteund door een van de meest robuuste en veilige blockchain-netwerken in populair gebruik: Ethereum. Het wordt beveiligd door zijn uitgebreide proof-of-work (POW) mijnbouw netwerk, dat een leger van toegewijde mijnwerkers gebruikt om de integriteit van het netwerk te behouden.

Hoewel Alpha Venture DAO toegewijde ontwikkelaars en onderzoekers heeft, vertrouwt het ook op externe audits om ervoor te zorgen dat zijn slimme contracten veilig zijn. Alpha Venture DAO heeft bijvoorbeeld Trail of Bits, Consensys, OpenZeppelin, PeckShield en Quantstamp ingeschakeld om de slimme contractcode voor Homora V2 te controleren.

Wat kunnen tokenhouders doen?

ALPHA-token is geen token voor slechts één enkel product of project, maar eerder een proxy voor Web3-innovatie.

Token houders kunnen ALPHA-tokens inzetten om in aanmerking te komen voor het ontvangen van protocol vergoedingen van Alpha’s interne producten en tokens van geïncubeerde projecten. Bijgevolg hebben de tokens van deze veelbelovende Web3-projecten meerdere voordelen, van de rechten om te regeren tot het gebruik van deze nieuwe producten voor iemand anders. In de toekomst kunt u ook bijdragen aan Alpha-producten en stemmen over het DAO-bestuur via het ALPHA-token.

Bijlage Alpha Venture DAO’s Community Alpha Venture DAO is een gemeenschap van gedurfde individuen die ernaar streven de toekomst van Web3 vorm te geven. Het is de toegangspoort tot geavanceerde gedecentraliseerde applicaties en Web3-innovatie. Bouwers hebben een compleet ecosysteem om hun Web3-projecten op te starten. Web3-gebruikers hebben een plek om in een vroeg stadium een ​​zinvolle bijdrage te leveren aan geavanceerde projecten.