Coins

aelf

aelf is een open-source blockchain-netwerk dat is ontworpen als een complete zakelijke oplossing.

Wat is aelf?(ELF)

aelf is een krachtig, cloud-native, layer-1 blockchain-netwerk met zijn Mainnet-knooppunten die draaien op verschillende cloud-computing-datacenters. Het biedt een snelle omgeving voor slimme contracten en maakt de parallelle uitvoering van contracten en microservitisatie van slimme contracten op serverclusters mogelijk.

De structuur van ‘één hoofdketen + meerdere zijketens’ kan ontwikkelaars ondersteunen om onafhankelijk DApps op individuele zijketens te implementeren of uit te voeren om resource-isolatie te bereiken. Aelf-technologie maakt gebruik van Parallel Processing & AEDPoS Consensus Mechanism. Op basis van de cross-chain-technologie van de hoofdketen-index en verificatiemechanismen realiseert ELF veilige communicatie tussen de hoofdketen en alle zijketens, waardoor directe interoperabiliteit tussen zijketens mogelijk is.

Watch on YouTube

Wat maakt het uniek?

Het voldoet aan de bestuursbehoeften van verschillende toepassingen door verschillende modellen te bieden, waaronder een bestuursmodel voor het parlement, een bestuursmodel voor verenigingen en een bestuursmodel voor referenda. Door het stimuleringsmodel wordt het netwerk voorzien van een zelfvoorzienend systeem en kan het zelfontplooiing praktisch uitrollen. Tegelijkertijd kunnen ontwikkelaars applicaties debuggen, ontwikkelen en implementeren op basis van een volwassen IDE, geleverd door aelf.

Ook is aelf Enterprise gelanceerd, een geïntegreerde blockchain-oplossing op bedrijfsniveau. Enterprise is gebaseerd op de vereisten van verschillende bedrijfsscenario’s. Om te voldoen aan de vereisten van verschillende industrieën, waaronder supply chain management, kredietinstelling, gebruikersstimulansen en eigendomsbescherming, biedt Enterprise gebruikers op ondernemingsniveau een flexibele, maar praktische modulaire blockchain-oplossing. Dit bevordert de hand in hand ontwikkeling van zowel de blockchain als andere kerneconomieën.